Доставка и плащане

 1. Уважаеми Клиенти, АйЕсДи БГ ЕООД НЯМА да работи на 24, 25 и 26 Декември 2019 година. Всички направени поръчки на 23.12.2019г. след 16:00 часа ще бъдат обработени и изпратени на 27.12.2019г. Желаем Ви весели празници! 

  До 24 часа през работен ден ще получите имейли от нас за доставка и финализиране, с които ще потвърдим валидността на поръчката. В случай, че сте направили поръчка в почивен ден, очаквайте обратна връзка в първия работен ден след почивния.

  Доставката се извършва с куриерски фирми Спиди и  Еконт. Може да посочите куриера, който Вие предпочитате в опциите за доставка, когато правите Вашата поръчка през нашия сайт или да ни уведомите за предпочитанията си , като се свържете с нас на посочените телефони в меню "КОНТАКТИ". 

  Тарифите на Еконт и Спиди  за куриерски услуги са преференциални за Вас, нашите клиенти.

  Подобности за цени на услугите на  Спиди може да видите тук.

  Подобности за цени на услугите на  Еконт  може да видите тук.

   Плащане - може да платите с дебитна или кредитна карта Visa, Visa elеctron, Master Card и Maestro на нашия виртуален пос терминал, с Vpay, с наложен платеж при доставяне на вашата пратка или по банков път. Детайлите за банково плащане ще намерите в панела за плащане при приключване на вашата онлайн поръчка или използвайте посочената по-долу информация.

  В случай на отказ от поръчка, сумата ще бъде възстановена по същата карта.

  Банкова информация:

  Банка: ДСК
  SWIFT: STSABGSF
  Банкова сметка (IBAN): BG96STSA93000024994486
  Mоля, укажете като основание за плащане номера на поръчката, който ще намерите в изпратения до вас имейл в момента на поръчка.
  Благодарим Ви!

Обади се сега