Доставка и плащане


 1. *Уважаеми клиенти, оръжейният магазин НЯМА да работи от 24.12 до 28.12.20г. включително. Всички направени поръчки през този период и след 15:30 часа на 23.12.20г. ще бъдат изпратени по реда на постъпване на 29.12.20г. Екипът на АйЕсДи БГ Ви желае весели и светли празници!


  До 24 часа през работен ден ще получите имейли от нас за доставка и финализиране, с които ще потвърдим валидността на поръчката. В случай, че сте направили поръчка в почивен ден, очаквайте обратна връзка в първия работен ден след почивния. Имайте впредвид, че ние не се обаждаме за потвърждение на поръчката Ви, следете имейла си, а ако имате въпроси не се колебайте да се свържете с нас.

  Доставката се извършва с куриерски фирми Спиди и  Еконт. Може да посочите куриера, който Вие предпочитате в опциите за доставка, когато правите Вашата поръчка през нашия сайт или да ни уведомите за предпочитанията си , като се свържете с нас на посочените телефони в меню "КОНТАКТИ". 

  Тарифите на Еконт и Спиди  за куриерски услуги са преференциални за Вас, нашите клиенти.

  Подобности за цени на услугите на  Спиди може да видите тук.

  Подобности за цени на услугите на  Еконт  може да видите тук.

   Плащане - може да платите с дебитна или кредитна карта Visa, Visa elеctron, Master Card и Maestro на нашия виртуален пос терминал, с Vpay, с наложен платеж при доставяне на вашата пратка или по банков път. Детайлите за банково плащане ще намерите в панела за плащане при приключване на вашата онлайн поръчка или използвайте посочената по-долу информация.

  В случай на отказ от поръчка, сумата ще бъде възстановена по същата карта.

  Банкова информация:

  Банка: ДСК
  SWIFT: STSABGSF
  Банкова сметка (IBAN): BG96STSA93000024994486
  Mоля, укажете като основание за плащане номера на поръчката, който ще намерите в изпратения до вас имейл в момента на поръчка.
  Благодарим Ви!

Обади се сега