Настоящите "Общи условия" уреждат взаимоотношенията между "АйЕсДи БГ” ЕООД (наричан по-долу www.noj.bg) от една страна и потребителите на електронни (интернет) страници и услуги, намиращи се на домейн www.noj.bg (наричан за краткост сайт). Тези условия обвързват всички потребители, които с маркирането на всеки един обект, линк или бутон, разположени на страниците на www.noj.bg (с изключение на линка към настоящите "Общи условия") се съгласява, изцяло приемат и се задължават да спазват тези "Общи условия". 

"АйЕсДи БГ” ЕООД е дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България, със седалище и адрес на управление:  гр. София, ул. "Деян Белишки" №54, ЕИК по БУЛСТАТ: 204920934; ДДС номер: BG204920934, и адрес за кореспонденция: гр. София, пк.1517, бул. „Ботевградско шосе” 247

РЕГИСТРАЦИЯ

Можете да поръчате от www.noj.bg като гост или като регистриран потребител.   За да се регистрирате трябва да изберете уникално потребителско име и парола, както и да посочите адрес за доставка, име и фамилия, e-mail, телефон(и) за връзка, при което Вашите данни ще бъдат запаметени в нашата система. След успешна регистрация и съхраняване на Вашите данни в системата, при всяка нова поръчка Вие ще имате възможност да промените адреса за доставка и личните си данни, както и да посочите Ваш представител, който да приеме поръчката – ако това е необходимо. При маркиране на полето "Съгласен съм с "Общите условия"”, Вие правите електронно изявление по смисъла на Закона за електронния документ и електронния подпис, с което потвърждавате че сте запознат с и приемате настоящите условия. 

ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА ДАННИТЕ

Личните данни които предоставяте на www.noj.bg  ще бъдат използвани единствено и само във връзка в обслужването Ви като клиент – за обработка и доставка на поръчката, осъществяването на връзка с Вас и доставяне на информация под формата на информационен бюлетин (абонаментът за който можете да отмените по всяко време). www.noj.bg  Ви гарантира че личните Ви данни няма да бъдат предоставяни на трети лица или използвани за цели различни от горе упоменатите. 

ПОРЪЧКА

Можете да поръчате от www.noj.bg  24ч. в денонощието, включително в събота и неделя и официални празници. При финализиране на Вашата поръчка имате възможност да прегледате продуктите които сте избрали както и информацията за доставка и връзка с Вас – и при нужда да направите корекции. Ще бъдете уведомени чрез имейл за получаването, потвърждаването и изпращането на Вашата поръчка. Поръчки направени през официални празници, включително събота и неделя се обработват на първия работен ден - тогава ще получите и имейл за потвърждаване и изпращане на поръчката Ви. Във всеки един момент можете да проверявате статуса на Вашата поръчка във Вашия профил в www.noj.bg .

ЦЕНА НА ПОРЪЧКАТА

Крайната дължима сума представлява сбор от всички отделни продукти които сте поръчали, плюс цената за доставка. Всички артикули са с предварително начислено ДДС.

ПРОМОЦИОНАЛНИ ПРОДУКТИ ПУБЛИКУВАНИ в www.noj.bg

Всички промоционални продукти в интернет магазина www.isd-bg.com са валидни единствено за направени поръчки онлайн (от разстояние). Цените във физическия магазин на АйЕсДи БГ ЕООД на адрес гр. София 1517, бул. Ботевградско шосе 247, може да са различни от промоционалните цени на интернет магазина.

ПРОБЛЕМИ ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА

 Възможни проблеми при осъществяване на поръчката:

1. Един или повече от поръчаните артикули не е на лице; при такива обстоятелства представител на 

www.noj.bg  ще се свърже с Вас във възможно най-кратки срокове по телефон или писмено по имейл;

2. Адресът за доставка/плащане е непълен или погрешен;

3. Неуспешно плащане, при избор на банков превод за извършване на транзакцията;

4. Погрешен телефон за връзка с клиента;

В случай на проблеми при доставката по причина на www.noj.bg , ние носим отговорност за всички възникнали допълнителни разходи. Клиентът покрива допълнителните разходи, в случай че той е отговорен за възникването им.

МЕТОДИ ЗА ПЛАЩАНЕ

1. Наложен платеж (при получаване на стоката) – плащате цялата дължима сума на куриера при получаване на поръчката;

2. Плащане по банков път – банков превод по сметка на www.noj.bg посечена в настоящия сайт; при получаване на стоката, не се заплаща на куриера;

3. Плащане чрез виртуален ПОС с дебитна/кредитна карта

4. На лизинг с потребителски стоков кредит към TBI.

ОТКАЗ НА ПОРЪЧКА

Според разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП, потребителят има право да върне закупената от него стока в рамките на 14 календарни дни от датата на закупуването й. За целта предметът на сделката трябва да бъде в оригинална опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката. 

При отказана поръчка, възстановяването на суми, наредени чрез  дебитна/кредитна карта се възстановяват по сметката, от която са наредени.

Всички куриерски услуги по връщането на пратката са за сметка на клиента. 

СПОРОВЕ И ЖАЛБИ

За всякакви въпроси, неуредени в тези Общи Условия и допълнителни питания може да се свържете с наш служител на посочения имейл/телефон за връзка. 

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Бихме желали да се чувствате сигурни и комфортно, когато влизате в NOJ.BG. Защитата на личната Ви сфера е с висок приоритет за нас, защото ние възприемаме защитата на личните данни като основен принцип за качественото предлагане на стоки, услуги и информация. Следните въпроси и отговори относно защита на личните данни целят да Ви информират по отношение на процеса на събирането, ползването и пренасочването на лични данни посредством нашия Сайт.

Информация относно Администратора на лични данни:

„АйЕсДи БГ” ЕООД, регистрирано по Търговския закон на Република България, със седалище: гр. София, ул. „Деян Белишки” 54, вписано в Търговския регистър с ЕИК 204920934, с идентификационен № по ЗДДС BG204920934, телефон за контакт 0885 042084, имейл: office@isd-bg.com.

Информация относно компетентния надзорен орган:

Комисия за защита на личните данни, седалище и адрес на управление: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2, телефон за контакт:02 915 3 518; имейл: kzld@government.bg, kzld@cpdp.bg, уеб сайт: www.cpdp.bg

Какво са лични данни?

Лични данни представлява всяка информация, чрез която физическо лице се идентифицира или може да бъде идентифицирано (като електронен адрес, имена, възраст, дата на раждане, телефон и други).

Субект на данни е физическо лице, което е идентифицирано или което може да бъде идентифицирано въз основа на определена информация.

Как и защо използваме личните Ви данни?

Обработка на данни с цел изпълнение на договор
Ние обработваме Вашите лични данни за целите на коректното изпълнение и доставка на поръчаните от Вас продукти / услуги и по-конкретно:

Обработка на данни с цел изпълнение на нормативни задължения
Ние обработваме данните Ви, за да спазим задължения, които са предвидени в нормативен акт, така например:

Обработка на данни след Ваше съгласие
В някои случаи ние обработваме личните Ви данни, само след предварителното Ви писмено съгласие. Съгласието е отделно основание за обработване на личните Ви данни и целта на обработката е посочена в него.

Обработка на анонимизирани данни

Обработка на данни за целите на нашия легитимен интерес
При обработването и съхранението на личните данни, ние може да обработваме и съхраняваме лични данни с цел защита на легитимни интереси на „АйЕсДи БГ” ЕООД.

Какви лични данни обработваме?

Информация за вида и съдържанието на договорното отношение, както и всяка друга информация, свързана с договорното правоотношение, включително:

NOJ.BG не събира и не обработва лични данни, които се отнасят за следното:

Къде съхраняваме Вашите данни?

Данните, които събираме от Вас, се съхраняват в рамките на Република България.

Как защитаваме Вашите лични данни?

За осигуряване на адекватна защита на данните на компанията и нашите клиенти, ние прилагаме всички необходими организационни и технически мерки, предвидени в Закона за защита на личните данни, както и най-добрите международни практики. 

Кога изтриваме Вашите лични данни?

Прекратяваме използването на Вашите лични данни, за целите, свързани с договорното правоотношение, след прекратяване на договора, но не ги изтриваме преди изтичане на нормативно определените задължения за съхранение и обработка на счетоводни данни в Закона за счетоводството и изтичане на определените в Закона за задълженията и договорите давностни срокове.
Вашите данни могат да бъдат и анонимизирани. Анонимизирането представлява алтернатива на изтриването на данните. При анонимизация, всички лични разпознаваеми елементи, позволяващи идентифицирането Ви, се заличават необратимо. За анонимизирани данни няма нормативно задължени за изтриване, тъй като не представляват лични данни.

Кога и защо споделяме лични данни с трети лица?

Ние предоставяме Ваши лични данни на трети лица (администратори на лични данни) само и единствено за целите на коректното изпълнение на договора за продажба от разстояние и доставка на поръчаната стока, като основният ни приоритет е да Ви предложим качествено, бързо и комплексно обслужване. Няма да предоставим Ваши лични данни на трети лица, преди да сме се уверим, че са взети всички технически и организационни мерки за защита на тези данни.
NOJ.BG гарантира, че личните Ви данни няма да бъдат предоставяни на трети лица или използвани за други цели, извън изрично упоменатите по-горе случаи и предвидените в закона такива.

Вашите права, във връзка с обработване на личните Ви данни

Право на информация
Вие имате право да поискате:

Право на корекция
Вие имате право, по всяко време, да поискате:

Право на възражение
По всяко време имате право да:

Право на ограничаване на обработването
Можете да поискате ограничаване на обработващите се персонализиращи данни ако:

Право на преносимост на данни
Можете да поискате от нас да предоставим личните данни, които сте поверили на нашата грижа в организиран, подреден, структуриран, общоприет електронен формат ако:

Право на жалба
В случай, че смятате, че нарушаваме приложимата нормативна уредба, Ви молим да се свържете с нас за изясняване на въпроса. Разбира се, имате право да подадете жалба пред Комисията за защита на личните данни.

Заявленията за достъп до информация или за корекция се подават лично или от изрично упълномощено от Вас лице, чрез нотариално заверено пълномощно, ТУК. Заявление може да бъде отправено и по електронен път, по реда на Закона за електронния документ и електронния подпис.

Ние се произнасяме по Вашето искане в 10-дневен срок от неговото подаване. При обективно необходим по-голям срок – с оглед събиране на всички искани данни и това сериозно затруднява дейността ни, този срок може да бъде удължен до 30 дни. С решението си ние даваме или отказва достъп и/или исканата от заявителя информация, но винаги мотивираме отговора си.

Политика за използване на бисквитки (Cookie Policy)

Сайтът използва бисквитки, които са важни за коректната му работа. Посещавайки www.noj.bg, Вие приемате използването на бисквити.

Видове бисквитки, които използваме:

Настройките на бисквитките, които получавате от www.noj.bg, можете да направите в браузъра, който използвате. Имайте предвид, че ако ограничите някои видове бисквитки, е възможно сайтът ни да не работи напълно коректно и да не можете да използвате пълните му функционалности