Cold Steel - Иновации, качество и стил!

Cold Steel е компания, посветена на производството на най-здравите и остри ножове в света. През последните три десетилетия Cold Steel беше в челните редици на многото иновации, които помогнаха да се определи индустрията на ножовете. Прогресивното постижение, включително въвеждането на проверените ръкохватки Kraton® и стиловете на остриетата tanto point, преминаха от любопитно интересни характеристики до отличителни белези за качество и изтънченост в цялата индустрия. Новата основа също беше разбита с въвеждането на уникални нови стомани за остриета като San Mai III® и Tri-Ad™ Lock & locking механизъм за сгъваеми ножове. Tri-Ad™ Lock например никога не е бил равен на нито един от конкурентите на Cold Steel и нищо, което те са произвели, не е доказано, че го превъзхожда. Разбира се, Cold Steel винаги ще гледа към бъдещето, непрекъснато се стреми да произвежда най-здравите и остри ножове в света. Тази цел, колкото и неуловима и трудна за постигане, е същата през последните четиридесет години.

Cold Steel Inc. е компания за ножове и инструменти, посветена на създаването на най-здравите, най-остри ножове в света, мечове, брадви, мачетета, прибори за хранене, ножове за ежедневно носене: Бързо приет от военните, специалните части на правоприлагащите органи, персонала на спешните служби, професионалистите по самозащита, както и членовете на общността на бойните изкуства, Cold Steel бързо стана известен с качество, здравина и надеждност. Нашата разнообразна гама бързо нарасна, за да включва не само огромна селекция от сгъваеми ножове (от по-малки остриета „EDC“ до нашите емблематични гигантски „мега-сгъваеми ножове“), но и фиксирани остриета - мечове, саби, както и ловни принадлежности, копия, брадви, мачетета и инструменти!

Докато гледаме в бъдещето, Cold Steel продължава да внася нови нива на здравина, безопасност и производителност на пазара, предоставяйки изпитани продукти, на които можете да разчитате – по всяко време и навсякъде!

Обади се сега