За нас

Он-лайн магазин за ножове - лов, тактически, кухненски, мултифункционални ножове и заточващи инструменти


АйЕсДи БГ ЕООД е фирма със седалище в гр. София, ул. Деян Белишки №54 и адрес за кореспонденция: София, бул. Ботевградско шосе 247. Основната й дейност е в сферата на търговията с ножове, заточващи инструменти, бойно и електропреносно оръжие, аксесоари за тях и тактическо оборудване.


Основните принципи на фирмената политика са иновативността и креативността. Опита си АйЕсДи БГ ЕООД черпи от редица световно известни и утвърдили името си компании, чиито дистрибутор за страната е – Smith&Wesson, Taser International, Trijicon, Crimson Trace, Buck, Miguel Nieto, Alpha Industries, Jack Pyke, Martinez Albainox и др.


АйЕсДи БГ ЕООД работи с продукция, която е сравнително нова за българския пазар. Това е факт, криещ редица положителни черти – именно оригиналният характер на продукцията привлича клиенти, давайки  възможност за бързо развитие и успех. Работата с непозната за българския пазар стока обаче, е и едно предизвикателство, заради голямата доза риск, който непознатият и неутвърден на пазара продукт крие.


АйЕсДи БГ ЕООД е фирма, стремяща се да бъде възможно най-близо до своите клиенти, изучавайки техните изисквания и мнения за предлаганата от нея продукция. В момента основна част от дейността е съсредоточена в разработване на аксесоарите, които са едно допълнение и цялостен завършек на оръжейната продукция. Целта е да предложим на нашите клиенти една пълна и завършена гама продукти.


Посетете ни в шоурума ни на адрес: гр. София, бул. Ботевградско шосе 247  

Обади се сега